با توجه به این شرایط، ادغام دو پرونده در یکدیگر امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۹ #13930747

سلام ،
گردش کار :
ما بابت یک پرونده که دوسال جریان تحقیقاتش در دادسرا طول کشید و نهایتا ۳۳ جلد پرونده شد ، در دادگاه به اخلال در نظام اقتصادی محکوم شدیم . رای دادگاه قطعی بوده (جرایم اقتصادی دادگاه بدوی نداره مستقیم تجدیدنظر میره) . یکی از سازمان های شاکی ، گمرک بوده که بابت ۹۱ پرونده صادراتی شرکت ما ، طرح شکایت کرده بود و نهایتا ۱۱۱ میلیارد تومن در دادگاه ، محکوم به پرداخت شدیم.
حالا پرونده در حال اجرا هست . اما به تازگی ، یک پرونده جدید علیه ما در همون شعبه قبلی در دادسرا تشکیل شده با یک سری عناوین اتهامی جدید اما فقط عنوانش رو عوض کردن و از نظر ماهوی با عناوین اتهامی که در پرونده قبل بوده ، دقیقا برابر هست و بعد از اینکه به ما ابلاغ شده ، دیدیم که گمرک (یا بازپرس) یک سری از شکایات رو در روند پرونده قبل ، داخل پرونده نگذاشتن و در دادگاه به اون شکایات رسیدگی نشده . مشخصا دلیلش این بوده که اگر رای دادگاه مطابق میلشون نبود با یک پرونده سازی جدید ، دوباره یک داستان جدید و یک دادگاه دیگه تشکیل بشه و همچنین به دلیل اینکه یک پرونده مفتوح وجود داره ، بتونن قرار تامین وثیقه صادر کنن (با اعداد ارقام نجومی مثلا ۱۰۰ میلیارد تومان وثیقه خواستن الان) زندانی نتونه بیاد بیرون مرخصی .
سوال :
۱- الان باید چکار کرد؟
۲- اگر از بازپرس در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنیم و بگیم اینا رو از قصد در پرونده قبلی به دادگاه تحویل نداده ، در روند پرونده جدید به نفع ما موثر خواهد بود ؟
۳-یا از گمرک شکایت کنیم که چرا این شکایات رو در پرونده قبلی ، در دادگاه مطرح نکردی؟
۴- آیا امکان ادغام این پرونده با پرونده ای که حکم قطعی براش صادر شده و درحال اجراست ، وجود داره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان ادغام پزونده ها وجود دارد

سلام
بله امکانپذیر است

امکان ادغام میسر است.

در درجه اول ادغام پرونده بسته به نظر قاضی رسیدگی کننده است که قانون نیز به این امر اشاره نموده ولی در این موارد امکان ادغام وجود دارد

میشود گفت پرونده ها قابل ادغام است

بله امکان ادغام پرونده ها وجود دارد

بادرودوسلام قابل ادغام می باشد.