اون رضایت بعد از فوت ارزش قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۲۸ #13928147

یک سال و نیم است که از فوت مادر میگذرد و هنوز پرونده تو بازپرسی مونده.
نظام پزشکی برای سه تا دکتر وکادر منع تعقیب زده.
گفت برید از عطاری سکایت کنید که ما کردیم. هم زمان با شکایت قبلی.
زمانی که مادر با داروی گیاهی مسموم شد و فوت شد.
زیر ۲۴ ساعت در بیمارستان.
دکترش گفت اگه متوفی رو میخواین بنویسید از دکتر و بیمارستان شکایتی نداریم و یا یادم نمیاد رضایت میدهیم و جنازه رو تحویل میگیریم.
سوال
دکتر تو اون شرایط روحی نیم ساعت بعد از فوت مادر باید این رضایت رو میگرفت؟
چرا مستقیم نفرستاد پزشکی قانونی/علت مرگ سرطان قید کرده در صورتی که مادر مسوم شد.
دوم اینکه معده باید شستشو میشد که ندادن و قصور هم ما زدیم.
به نظر شما کارشناسان چه اقدامی لازم است
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید شکایت خود پیگیری نمایید.

پیگیری شکایت میسر است ...

بادرودوسلام امکان پیگیری شکایت می باشد.

می بایست شکایت خود را پیگیری کنید.

سلام
می توانید شکایت خود پیگیری نمایید

باسلام، حق پی گیری شکایت برای شما برقرار است رضایت مانع نمی شود

با سلام
اگر تقصیر کادر درمان ثابت شود محکوم میشوند و اخذ رضایت تاثیری ندارد.
نیاز به بررسی بیشتر مدارک است.

موفق باشید