رای دادگاه خانواده چگونه بفهمم چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۳ #13788447

سلام وقت بخیر
من ۱۲ خرداد ابلاغیه برای عدم تمکین رسید دستم و رفتم برا جواب ابلاغیه یک سری شرط گذاشتم برای برگشتن به منزلم امروز ۲۶ روز هست که رای صادر نشده و حکمی نیومده به دفاتر قضایی میرم شعبه دادگاه میرم میگن رای صادر نشده ولی چن جا دیدم نوشتن که ۲۰ روزه رای صادر میشه ...
من الان بفهمم رای دادگاه چیه چیکار باید بکنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، همسرتان اظهارنامه به شما داده و شما پاسخ دادید. اگر ابلاغی از دادگاه بیاید پیامک میشود.

باسلام درصورتی که رای صادرشود برای شما ابلاغیه جدید ارسا ل می شود.

درود
ابلاغ بصورت پیامک انجام می گیرد

باسلام
از طریق پیامک اطلاع رسانی میشود

باسلام
گاهی به دلیل ترافیک کاری این امر زمان بر میشود لذا در صورت صدور رای برای شما پیامک ارسال خواهد شد

باسلام درصورتی که رای صادر نشده باشد منتظر ابلاغیه بعدی باشید.

برای اطلاع از روند پرونده به اطلاع رسانی اشخاص در سایت عدل ایران مراجعه کنید