آیا میتوانم همسر دوم به صورت موقت داشته باشم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۰۷ #13749404

سلام
بنده همسر دایم دارم که تفاهم نداریم و در حال طی مراحل دادگاه و اخذ مهریه و ... هستیم.
اگر همسر اولم خبردار شود که ازدواج موقت کردم ولی مدرکی برای اثبات نداشته باشد میتواند طلاقش را بگیرد؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،اگر ازدواج موقت شمارااثبات کند بلی درغیراینصورت خیر

با سلام ،در صورتی که همسر اول شما اثبات نماید ،شما عقد موقت نموده اید برای وی حق طلاق ایجاد می گردد ولی در صورتی که اثبات ننماید حق طلاق برای وی ایجاد نمی گردد.

اصلاحیه :اگر زوج بدون اذن همسر اول ازدواج موقت یا دائمی نماید برای همسر او حق طلاق ایجاد میشود.

سلام
فقط در صورت اثبات ازدواج جدید شما حق طلاق برای ایشان ایجاد میشود

باسلام
اگرنتواند اثبات کند حق طلاق ایجاد نمیگردد

درود
درصورتی که نشوز از سوی زوجه باشد و در دادگاه اثبات شده علتی برای مخالفت حتی ازدواج موقت نیست

با سلام
اگر نتواند ثابت کند نمی تواند به استناد ازدواج مجدد طلاق بگیرد