با توجه به اعتراض؛ در رای اسمی از خودرو نیاورده، آزاد میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۶ #13553786

باسلام،
خودرو من رو با ۳ کیلو ۲۰۰ گرم مواد تریاک گرفتن، بعد دادستان خودرو توقیف کرد، دادگاه هم رای به یک سال زندان، ۲۰ ضربه شلاق، ۱/۵۰۰ جریمه و ضبط خودرو داد. ولی دادگاه تجدید نظر یک سال زندان رو تعلیق کرد و ۲۰ ضربه، ۱۵۰۰ تاید کرد ولی با توجه به اعتراض روی خودرو تو رای اسمی از خودرو نیاورده الان خودرو ازاد میشه یا نه؟ الان هنوز خودرو مصادره نشده، داخل رای تجدید نظر هم با توجه به اعتراض به ضبط خودرو اسمی از خودرو نیامده؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به رای صادره دادگاه تجدید نظر دارد اگر به صراحت بیان شده تنها به شلاق جرایم نقدی یا تعلیقی زندان حکم صادر شده خودرو توقیف نمیشود اما اگر در حکم خود علاو بره حکم صادر حکم بدوی اشاره کرده که ماشین باید توقیف میشود خیر همه چیز بستگی به نوع حکم صادر دادگاه تجدید نظر استان دارد