نظر قاضی این بود که گواهی حصر وراثت برای مالیات است و ایراد را وارد ندانست؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۶ #13411568

سلام و عرض ادب

خواهان ها (ورثه متوفی) به استناد گواهی انحصار وراثت زیر سه میلیون تومان دادخواستی رو علیه خوانده به مبلغ صد میلیون تومان طرح کرده اند.

ایراد وکیل خوانده در جلسه اول این است که چون این گواهی تا سقف سه میلیون تومان است دادگاه صلاحیت رسیدگی به دعوی آنها را ندارد اما نظر قاضی این بود که گواهی حصر وراثت برای مالیات است و ایراد را وارد ندانست
به نظر شما وکیل خوانده درست میگوید یا قاضی؟

ممنون میشم اساتید اظهار نظر کنند

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله نظر قاضی در خصوص اینکه گواهی حصر وراثت برای مالیات است صحیح می باشد.

باسلام
بدون ذکر عنوان دعوا (خواهان ها)، اظهارنظر حقیر حرفه ای نخواهد بود.
نمی‌توان قاطعانه گفت بله یا خیر.

بله چون که مبلغ مالیات متعلقه به اموال متوفی بر مبنای گواهی حصر وراثت صورت خواهد گرفت

سلام. با احترام به نطر قاضی مربوطه، لکن اگر مطالبه شما از جانب متوفی باشد، اگر در دعوی برنده شوید مبلغی بیش از ۳ میلیون را بین خود تقسیم خواهید کرد که این مبلغ هم‌احتیاج به واریز مالیات دارد. پس علی الظاهر ایراد وارد است.‌

بله قاضی درست و قانونی جواب داده وکیل خواهان صدرصد اشتباه کرده چون گواهی حصر وراثت برای تعیین و پرداخت مالیات است