آیا پلیس فتا بدون شاهد و بدون داشتن دلیل، بنده را احضار خواهد کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۴ #13396523

با عرض سلام و خسته نباشی
بنده حدود ۷ ماه پیش مشتری داشتم برای تعمیر گوشی و ایشون که آقا هستند مدعی شده گوشی ایشون هک شده و نه شماره تلفن که با آنها در ارتباط هست به نام بنده هست و نه تلفن به نام بنده هست و طرف فقط به من شک دارد.
آیا پلیس فتا بدون شاهد یا هر دلیلی دیگه می تونه اینجانب رو احضار کنه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مواردی که فرمودید برای احضار و تفهیم اتهام کافی نیست

با سلام
ممکنه برای ادای توضیحات احضا ر شوی که میتونی همین دلایل را بگی و اگه شواهدی علیه ات نباشه مشکلی پیش نمیاد

بله برای ادای توضیحات ممکن هست شما را احضا رکنند.

پلیس فتا تحت نظر مقام قضایی انجام وظیفه میکند لذا بی جهت کسی را احضار نمیکند

در صورتی که شاکی مشخصا از شما شکایت کند برای ادای توضیحات حضور شما لازم است ولیکن در صورت عدم وجود ادله محکمه پسند علیه شما نسبت به شما قرار منع تعقیب صادر می شود لازم به ذکر است در خصوص هک شدن داده های تلفن همراه از طریق پلیس فتا این امر قابل پیگیری خواهد بود.

با سلام ووقت بخیر
بله برای ادای توضیحات ممکن هست شما را احضا رکنند.