آیا مالیات به شرکتی که در یکسال فعالیتی را انجام نداده است تعلق خواهدگرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۶۳۵ #13377

با سلام شرکت دوازده سال پیش ثبت کردم با مسئولیت محدود از ایران رفتم الان بر گشتم وهیچ فعالیت نداشته وضعیت ان چگونه است ایا مالیات تعلق میگیرد

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر ساله باید عدم فعالیت خود را در موعد مقرر اعلام نمایید در سالهایی که اعلام نکرده اید مشمول جریمه خواهید شد.

در صورت عدم اعلام فعالیت به اداره مالیات مشمول مالیات خواهد شد

سلام . درصورت اعلام عدم فعالیت به سازمان امور مالیاتی . مالیات عملکرد تعلق نمی گیرد

 اگر شرکتی در سال مالی گذشته هیچگونه فعالیتی ننموده باشد می تواند به دارایی عدم فعالیت شرکت را اعلام نماید . جهت اعلام عدم فعالیت شرکت و معافیت مالیاتی به نکات زیر توجه فرمایید :- جهت اعلام عدم فعالیت باید تشکیل پرونده دارایی نمود و بدون تشکیل پرونده عدم فعالیت معنایی ندارد .- عدم فعالیت شرکت حتما باید در مهلت قانونی یعنی 4 ماه اول سال مالی بعد اعلام گردد و اگر خارج از مهلت مقرر باشد- عدم فعالیت شرکت حتما باید در مهلت قانونی یعنی 4 ماه اول سال مالی بعد اعلام گردد و اگر خارج از مهلت مقرر باشد شرکت مشمول جریمه مالیاتی خواهد شد .- جهت عدم فعالیت شرکت تسلیم دفاتر مالی و اظهارنامه عدم فعالیت ضروری است ، پس هر سال دفاتر مالی شرکت را در مهلت مقرر تهیه نمایید .- برای مثال عدم فعالیت سال 89 ( اول فروردین تا آخر اسفند 89) تا 31 تیر ماه 90 و با تسلیم دفاتر مالی و اظهارنامه مالیاتی عدم فعالیت شرکت صورت می پذیرد .- برای هر سال می بایست عدم فعالیت شرکت را اعلام نمود .موفق باشید