منظور از خسارت قرارداد چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #13281577

با سلام خدمت شما وکیل محترم
منظور از خسارت قراردادی چیست؟
و آیا باید اثبات کرد که روز محضر در دفترخانه حضور داشتم؟
آیا شاهد کافیست؟
و نکته دوم اینکه در قرار داد نوشته شده است مابقی مبلغ در دفترخانه تسویه میشود چیزی به اسم چک نوشته نشده.
آیا میتوانم بگویم که پولم نقد بوده است؟
واقعا از وکلای عزیز ممنونم به خاطر وقتی که میگذارن برای من.

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارتی است که در قرارداد ذکر شده است برای عدم ایفای تعهدات

منظور از خسارت قراردادی : هر خسارتی است که از قبل قرارداد به طرف مقابل وارد شود
باید اثبات کرد که روز محضر در دفترخانه حضور داشتید
شاهد و گواهی دفتر دار اسناد رسمی الزامی است
میتوانید بگویید که پولتان نقد بوده است.

خسارت قراردادی موارد خسارت توافق شده و مکتوب بین طرفین است که منکن است معادل یل کمتر و یا بیشتر از خسارت واقعی باشد. شاهد کافی نیست گواهی سردفتر ملاک عمل است.

سلام
تعهدی که در نتیجۀ تخلف از مفاد قرارداد، برای اشخاص ایجاد می شود،در مورد عدم انجام تعهد از طرف یکی از دو طرف معامله، طرف دیگر می تواند ادعای خسارت نماید.
اگر جبران خسارت صریحا در قانون بیان شده باشد، متعهد مکلف به جبران خواهد‌بود
برای دریافت گواهی عدم حضور فقط می توانید در تاریخ تعیین شده در قولنامه با مبایعه نامه به دفترخانه مقرر در آن مراجعه کنید

سلام خیارت قراردادی رقمی است که در قرارداد ذکر میشود و زمان مطالبه آن وقتی است که طرف مقابل به تعهد خود در موعد مقرر عمل ننماید . اگر در قرارداد شرط شده که گواهی عد حضور اثبات کننده تخلف فروشنده است و شما ان را نگرفته باشید خسارت قراردادی از این جهت قابل وصول نیست .

خسارت قراردادی به موردی اطلاق می‎شود که به موجب تعهدی لازم الاجراء در حین قرارداد، شخصی به‎لحاظ عهد شکنی ناگزیر از جبران خسارت به طرف مقابل در معامله می‎شود.