آیا درخواست تجدید نظر اعسار از محکوم به شامل هزینه دادرسی میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۷ #13131783

یا نه همون تمبر و هزینه های جزئی کفایت میکنه؟ ممنونم از پاسخگویی وکلای محترم.واقعا راهنمایی های شما عالی و کار راه انداز .متشکرم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دو اعسار جدا هستند.

سلام هزینه دادرسی درخواست تجدیدنظر در پرونده اعسار از محکوم به غیرمالی ست و مبلغ ناچیزی هزینه دادرسی اخذ میگردد

سلام هزینه مرحله تجدید نظر بایستی پرداخت گردد

درود
بله هزینه دادرسی باید پرداخت گردد .

هزینه مرحله تجدید نظر بایستی پرداخت گردد

باسلام
این دو موضوع از هم جدا هستند هزینه دادرسی در مرحله تجدیدنظر برای اعسار از محکوم به باید پرداخت شود البته هزینه زیادی نیست

با سلام
هزینه دادرسی می بایست پرداخت بشود و ارتباطی به اعسار از پرداخت محکوم به ندارد مگر اینکه در دادخواست خود اعسار از پرداخت هزینه دادرسی هم بزنید