آیا قطعیت قرار بعد از ده روز یا اعتراض شاکی، به متهم ابلاغ الکترونیکی میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۵۲۶ #13106817

با سلام. برای متهم قرار منع تعقیب در دادسرا صادر شده، آیا قطعیت قرار بعد از ده روز یا اعتراض شاکی، به متهم ابلاغ الکترونیکی میشود یا ایشان برای پیگیری وضعیت به دادسرا مراجعه نماید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ابلاغ نمیشود
اما می توانید به شعبه مراجعه و تقاضای صدور گواهی قطعیت حکم را نمایید

سلام خیر هیچ یک از این موارد ابلاغ نمیشود و شما باید از طریق سایت عدل ایران نسبت به بررسی روند پرونده و اطلاع از آن اقدام کنید

اگر چنانچه اعتراضی به قرار صادره صورت گیرد از طریق سامانه به طرفین ابلاغ میشود و هنگام صدور تصمیم نهایی از سوی دادگاه نیز ابلاغ میگردد ولی در صورت عدم اعتراض قطعیت قرار ابلاغ نخواهد شد.

وقتی شاکی به قرار منع تعقیب اعتراض کند . اعتراص وی به متهم ابلاع نمیشود

- اصولا قرار منع تعقیب تنها به شاکی ابلاغ می شود تا اعتراض احتمالیش را ظرف ده روز اعلام نماید .
- قطعیت یا نتیجه اعتراض به متهم اعلام نمی شود و شما باید از طریق پیگیری موضوع در سایت ثنا از نتیجه مطلع شوید .

سلام. بستگی به شعبه دارد ولی اکثرا قرار منع تعقیب را برای متهم ارسال می کنند.