زمینم چطور بهم برگردونده میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #13087601

سلام و خسته نباشید،
من یک خودرو داشتم که به علت لیزینگ پارکینگ بود و بنگاهدار همسایمون گفت مدارک ماشینو بیار تا برات قسطی آزادش کنم منم مدارک و دادم اما بعد چند ماه که خبری نشد ازش درخواست کردم مدارک و بیاره اما فهمیدم بدون اجازه ما با وکالت جعلی ماشین و دراورده فروخته به دوستش و منم وقتی موضوعو فهمیدم گفت چهل ملیون تومن هزینه ازادسازی ماشین کرده و پولو به حساب شرکت خودرو ریخته و درصورت گرفتن پول ماشینو پس میده منم چون مدارک نداشتم استعلام کنم در عوض پولش بهش زمینمو دادم و مابقی پول زمینمو بهم چک داد که من شرط گذاشتم اگه چک پاس نشه قرارداد فسخه و خلاصه فهمیدم پولی اصلا واریز نکرده و روز موعد چک موجودی نداشت و چکو برگشت زدم و قرارداد و فسخ کردم و هم دادگاه کیفری شکایت کردم هم حقوقی و تو جفتشون محکوم شدن و حتی جعل سندشون هم اثبات شد الان منتظریم که بدنشون زندان لطفا راهنماییم کنید زمینم چطور بهم برگردونده میشه؟؟؟چون فهمیدم زمینمو فروختن، دادگاه حقوقی چطور زمینمو بهم میده؟؟؟؟ دادگاه کیفریم هم خیانت در امانت کردن هم فروش مال غیر هم جعل تورو خدا راهنمایی قانون باهاشون چیکار میکنه؟؟؟ایا میفرستشون زندان؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنید یک دنیا سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه زمین به غیر منتقل شده میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواستی به خواسته ابطال سند و استرداد مبیع به انضمام احکام کیفری و مدارک مالکیت تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی مربوطه نمایید لیکن واقعا با نوشتن پیام امکانپذیر نیست در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم