آیا اثبات ابتلای زوجه به بیماری روانی و عدم اطلاع آن به زوج قبل از جاری شدن عقدطبق معاینات پزشکی قانونی مصداق غش است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۹ #13085166

با سلام اینجانب به علت مشکلات رفتاری همسرم درخواست صدور عدم سازش را از دادگاه خانواده نمودم. پس از معاینات پزشکی قانونی و گزارش کلانتری محل سکونت، نصبت به سو رفتار زوجه سهه گذاشته و رای به عدم سازش صادر گردید. با توجه به منشآ به وجود آمدن مشکلات روانی قبل از ازدواج می توان این فعل را مصداق غش در معامله دانست و به عنوان فریب یا اغفال مرد مطرح نمود.از آنجا که رای صادر گشته در کیفیت و مقدار پرداخت مهریه تاثیر دارد؟. باسپاس

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام این موضوع درصورت اثبات هم تاثیری درمهریه نخواهدداشت

با سلام
دوست عزیز غش در معامله مربوط به عقد نکاح نیست. شما در قثرت اثبات چنین چیزی میتوانید عقد نکاح را فسخ کنید.

درود بر شما ،مستحضر باشید بار اثبات ادعا بر دوش مدعی‌ست

خواهان می بایست ادعای خود را اثبات کند و
موضوع در مهریه بی تاثیر است

سلام
پاسخ هر دو سوالتان منفی است.

سلام
مهریه تعلق می گیرد

با درود مدعی باید ادعای خود را اثبات کند