در صورت اثبات محجور بودن مالک اصلی ، طی وکالت فروشی که داده شده و معامله صورت گرفته است معامله قابل ابطال است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۹۷ #12916062

سلام درمرداد ماه 1395اقدام به خرید ملکی نمودم که مالک اصلی وکالت تام به برادر زاده خود داده بود معامله انجام شد و سند رسمی نیز صادر گردید اما پس از گذشت 3 سال بخاطر اختلافی که بینشان پیش آمد شکوائیه ای را تنظیم ومطالبه اجرت المثل اموال و ابطال سند رسمی را نموده.در جلسه اول دادگاه وکیل ایشان ادعا نمود مدارکی دال برمجنون بودن وی را دارد که در نتیجه وکالت نامه باطل و سند ملک میبایست ابطال شود . من نیز مدارک خود که وکالتنامه و اسناد ملک بود را ارائه دادم .حال میخواهم بدانم در صورت تایید مجنون بودن وی میتواند سند ملک را ابطال نماید. الان قیمت این ملک 3برابر شده و ضرر و زیان من چه میشود .خواهش میکنم بگویید از چه طریق میتوانم از ابطال سند ملک جلوگیری کنم .

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- در صورتیکه محجور بودن مالک مربوط به زمان بعد از معامله شما باشد نمی توانند معامله را فسخ کنند و ابطال سند کنند. اثبات محجور بودن توسط پزشکی قانونی انجام می گیرد و حتی زمان آن هم مشخص می شود/. موفق باشید