چگونه و از کجا باید اقدام کند تا پرونده اش سریعتر رسیدگی شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۳۱ #12869605

باسلام کشاورزان یک روستا که به علت اختلافات بین نهر مشاء با روستای همجوار اکنون دو سال است از کشاورزی محروم است و با توجه به اینکه دو سال پیش شکایت خود را مطرح نموده و تاکنون هنوز رای نهایی داده نشده است

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از شعبه رسیدگی کننده به شکایت , موضوع را به صورت حضوری پیگیری نمایید

اگر کشاورزان روستا مانع رسیدن آب نهر میشوند شکایت کیفری ممانعت از حق طرح کنید

سلام
در همان مرجع که پرونده مطرح است پیگیری کنید

با سلام
راهی برای پیگیری سریع در دعاوی نخواهد بود مگر اینکه طرفین دعوی سر موضوع به نحوی توافق و تراضی نمایند
بهتر است از طریق شعبه رسیدگی کننده جهت روال دادرسی و وضعیت پرونده استعلام نمایید

با سلام
اگر چه پرونده های اینچنینی ماهیتا رسیدگی طولانی تری را اقتضا میکند ولی با توجه به اینکه بیش از دو سال از شروع رسیدگی گذشته و منتهی به صدور رای نشده است میتوانید از رئیس مجتمع یا حوزه قضایی درخواست نمایید موضوع در کمیته رفع اطاله دادرسی مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ و موانع پیش روی صدور حکم مرتفع گردد.

به شعبه رسیدگی کننده مراجعه و پیگیری کنید

درود بر شما، تعیین زمان رسیدگی تنها از طریق شعبه‌ی وصول شکایت امکان پذیر است، لذا جهت پیگیری به همان شعبه مراجعه فرمایید.