از نظر قانونی چون هنوز اون خانوم در عقد هستن و خونه ی پدرش هست، میشه پدرشون براشون امضا کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #12791501

سلام.خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم یه خانم که در عقد هست و میخواد طلاق بگیره ولی هنوز هیچ اقدام قانونی ای نکرده. و حالا این خانوم استخدامی قبول شدن و رضایت ولی رو میخواد و شوهر این خانوم گفتن که به شرط اینکه از تمام حق و حقوقت بگذری بهت رضایت میدم. حالا از نظر قانونی این خانوم میتونه چیکار کنه؟
در غیر این صورت چه میشه کرد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا رضایت همسر شرط استخدام نیست.

اگر برای استخدام رضایت همسر لازم باشد ، تنها باید رضایت همسر جلب شود و هیچ راه قانونی وجود ندارد .