آیا تامین اجتماعی میتونه براساس ۵ سال محاسبه کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۷ #12686612

سلام. درخواست بازنشستگی دادم و بعد ۴ماه میگن در نیمه دوم سال ۹۸ و نیمه اول سال ۹۹ افزایش حقوق نامتعارف داشتی و پرونده میره کمیسیون استانی برای تصمیم گیری محاسبه ۵ ساله بازنشستگی. ۲)اگه کمیسیون رای به ۵ سال داد من باید کی اقدام به شکایت بکنم؟ باید حکم بازنشستگی و شماره مستمری جاری بشود که شکایت کنم یا باید بعد از حکم و قبل بازنشستگی آنرا قبول نکنم و شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود ملاک حقوق بازنشستگی در تامین اجتماعی ۲ سال آخر می باشد.

با سلام
ملاک حقوق بازنشستگی ۲سال آخر است

معیار تعیین حقوق تصمیم اتخاذ شده در کمیسیون است و با قطعیت نظریه کمیسیون امکان اعتراض برای شما وجود ندارد .

باسلام
ملاک تعیین حوق برای بازنشستگی در تایمن اجتماعی ۲سال آخر می باشد