آیا قولنامه اش با توجه به مواد مذکور که گفتم اعتبار و قابلیت استناد در برابر من‌ که شخص ثالث هستم دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۰۵ #12453574

باسلام و ادب
بنده به موجب حکم قطعی مبنی بر پرداخت دیه بر علیه طرفم که داشتم و خودش فراری شده از طریق دادگاه استعلام ثبتی گرفتم که یک پلاک ثبتی زمین به اسمش بود و دادگاه دستور توقیف و مزایده اش رو داد جهت استیفای دین

و الان در مرحله مزایده میباشد که دادگاه دستور توقف عملیات اجرایی رو داد چون شخصی اعتراض ثالث اجرایی داده که سند به اسمش نیست و همچنان به اسم شخص محکومه اما قولنامه و وکالتنامه دارد که تاریخ خریدش بعد از محکومیت قطعی است اما چند روز قبل از توقیف بوده

دادگاه وقت رسیدگی تعیین کرده ،

حالا بنده براحتی میتونم در دادگاه اثبات کنم که این معامله جهت فرار از دین بوده چون بعد از قطعیت حکم بوده و خودش فراری شده

سوالم از وکلای گرامی اینست که جدا از بحث فرار از دین، با توجه به ماده ۱۳۰۵ مدنی و ۴۷ و ۴۸ قانون ثبت اسناد و املاک آیا قولنامه این شخص در برابر من که شخص ثالث هستم معتبر و قابل استناد میباشد ؟ چون وکالتنامه هم نمیتونه اثبات مالکیتی باشه و سند هم به اسمش نیست

لطفا این رو برام روشن بفرمایید که با توجه به اینکه خریدار سند به اسمش نیست که مواد ۴۷ و ۴۸ثبت اسناد و املاک تشریح کرده و وکالتنامه هم اثبات مالکیتی نیست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قول نامه معتبرمی باشد.

درود
قولنامه سند عادی است و محاکم هنوز سند عادی را معتبر می دانند شما بهتر است به جرم معامله به قصد فرار از دین شکایت کنید.

با سلام
قولنامه ( سند عادی) و وکالتنامه( سند رسمی) هر دو معتبر هستند .
دفاعیات تان را به دادگاه ارائه دهید بستگی به نظر قاضی دارد . اگر بتوانید ثابت کنید معامله صوری به قصد فرار از دین بوده تاریخ معامله مهم نیست ( مثلا ثابت کنید علیرغم درج ثمن در مبایعه نامه هیچ مبلغی رد و بدل نشده)

بلی میتونید بهش استناد کنید

سلام
وجود داشتن قولنامه و وکالت نامه هم معتبر است و هم قابل استناد و دلیل بر مالکیت می باشد.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدقولنامه و وکالت نامه قابل استناد و معتبرمی باشند.د

بستگی به نحوه اعتراض ثالث و دفاع شما دارد. ضمن این که معامله به قصد فرار از دین را شما باید اثبات کنید.