سوء پیشینه محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۵ #12311508

سلام وقت بخیر. سوال اول : ببخشید رابطه ی نامشروع تلگرامی (رابطه ای که به حضوری ختم نشده)و گفتن پیشنهاد های زشت به طرف مقابل ( زن شوهر دار ) در صورت اثبات سو پیشینه ایجاد میکند ؟ و مشکلی برای گرفتن پذیرش تحصیلی یا اقامت در کشور هایی نظیر کانادا ، آلمان ، ایتالیا و ... ایجاد می کند؟ سوال دوم : فقط یه نکته ای بگم . اینکه من قانون مجازاتو میخوندم نوشته بود سو پیشینه رابطه نامشروع ثبت نمیشه الا به دستور مراجع قضایی و برای تعیین یا بازنگری در مجازات ‌. این یعنی چی ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر خیر سوء پیشینه لحاظ نمی گردد.

باسلام و درود خیر سوء پیشینه لحاظ نمی گردد.

سلام دوست عزیز، خیر، از مصادیق رابطه نامشروع نبوده و نیز نمی تواند سوء پیشینه در پی داشته باشد

باسلام
صرف پیامک رابطه مشروع تلقی نمیشه .

اولا صرف پیامک رابطه مشروع تلقی نمیشه . در ثانی رابطه مشروع در کل اثار سو یا همان سو پیشینه ندارد

سلام اصولا اثبات رابطه نامشروع از طریق پیامکی ومجازی ممکن نمی باشد....

با سلام.اگر جرم ثابت بشه ۹۹ ضربه شلاق هست که در سابقه کیفری ثبت نمیشه.