هزینه دادرسی الزام به تنظیم سند چقدر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶,۴۱۴ #12060007

با سلام
بنده ملکی دارم در منطقه مرزداران تهران به ثمن کل قید شده ۴۶۰ میلیون در مبایعه نامه.
سند ملک به علت عدم پایانکار و دیگر مشکلات تا کنون صادر نشده ولذا گواهی عدم حضور فروشنده برای تنظیم سند اخذ شده است.
آیا با این شرایط همچنان امکان الزام به تنظیم شند غیابی وجود دارد؟ اگر هست هزینه حدودی برای اقدام چقدر می‌باشد؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود براساس قیمت منطقه ای محاسبه خواهد شد

بادرود/دادخواست به طرفیت فروشنده بدیدودو خواسته الزام به تنظیم واخذ صورت مجلس تفکیکی هزینه مطابق جدول منطقه تعیین میشه که دفتر خدمات استخراج میکنه به شما اعلام میکند

با سلام
دعوای مربوط به ملک هزینه ها با توجه به قیمت منطقه ای ملک در دفتر خدمات قضایی تعیین می شود

درود ...۱_دادخواست الزام به تنظیم سند رو تنظیم کنید قطعا دفاعیات خوانده و تصمیم دادگاه مورد استفاده شما در اقدامات بعدی خواهد بود۲_درصد مورد نظر جهت هزینه دادرسی طبق تعرفه دفترقضایی ومیزان ارزش ملک تعیین میشود

هزینه دادرسی طبق تعرفه توسط دفاتر خدمات قضایی محاسبه خواهد شد.

بسمه تعالی: تا ۲۰۰ میلیون تومان دو ونیم درصد و بیشتر از ۲۰۰ میلیون تومان سه و نیم درصد در دعاوی بدوی از ارزش قیمت ملک درقسمت خواسته و در تجدیظر خواهی چهارو نیم درصد ارزش ملک یا خواسته

بسمه تعالی: تا ۲۰۰ میلیون تومان دو ونیم درصد و بیشتر از ۲۰۰ میلیون تومان در دعاوی یدوی از ارزش قیمت ملک درقسمت خواسته و در تجدیظر خواهی چهارو نیم درصد ارزش ملک یا خواسته