بیمه پرداخت نمیکنه خسارت مالی حکم و کروکی دارم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #12023716

سال گذشته با ماشین خودم تصادفی داشتم زیان مالی بود راننده اتوبوس مالک نبوده و جواب گو به هیچی نبود
رفتم شکایت کردم شورای حل اختلاف حکم گرفتم ۳ میلیون خسارت و ۴ میلیون افت ماشین
کروکی داشتم گزارش افسر داشتم شماره ملی و گواهینامه و شماره بیمه نامه هم داشتم
حکم صادر شد و الان رفته اجرای
اجرای احکام دستور به پرداخت به بیمه داد
حالا بیمه پرداخت نمیکنه میگه
۱- وکیل بیمه حضور نداشته چرا حکم دادن
۲- این خودرو رفته در سال جدید با تخفیف خودش رو بیمه کرده تخفیف و الحاقیه بیمه اون رو که ۳ میلیون میشه باید اول شما بدی
۳-ما افت خودرو رو پرداخت نمیکنیم
۴-مقصر راننده است و به ما هیچ ربطی نداره
حالا من باید چیکار کنم ؟؟
برم از بیمه شکایت کنم ؟؟
۱_ چطور میتونم حساب بیمه رو توقیف کنم
۲- اگر شکایت حقوقی از بیمه بکنم ایا خسارت تاخیر تادیه شامل حالم میشه چون تصادف یک سال پیش بوده و قیمت خودرو هم به شدت بالا رفته

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت در سایت بیمه مرکزی و ارائه تمام مدراک موجود در سامانه بیمه مرکزی