آیا با وجود درج عبارت کلیشه ای " موکل انجام امور منافات با این وکالت نامه را از خود سلب و ساقط نمود" در وکالت بلا عزل، موکل خود می تواند اصلتا اقدام به انجام مورد وکالت نماید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۲۹ #11939768

ایا با وجود درج عبارت کلیشه ای " موکل انجام امور منافات با این وکالت نامه را از خود سلب و ساقط نمود" در وکالت بلا عزلی که هیچ مبایعنامه و یاعقد دیگری ندارد، موکل خود می تواند اصلتا اقدام به انجام مورد وکالت نماید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موکل کماکان حق هرنوع اقدام در خصوص موضوع مورد توافق را دارد

خیر این عبارت به معنی عدم انجام وکالت توسط وکیل نیست بلکه وی را در اموری که مخالف مصلحت موکل و خارج از حدود اختیارات مصرح در وکالتنامه باشد منع می کند

سلام
جمله اعلامی شما مانع انجام مورد وکالت توسط خود موکل نیست و لذا موکل می تواند راسا اقدام به انججام امر نماید

با سلام عبارت مزبور کلیشه ای نبوده و دارای آثار حقوقی است، اگر موکل اصالتا اقدام نماید رویه دادگاه ها و نظرات حقوقدانان متفاوت است برخی معتقدند با توجه به اینکه موکل حق انجام چنین کاری را نداشته است معامله معارض باطل و برخی نیز معتقد به عدم نفوذ هستند که نظر اخیر یعنی عدم نفوذ معامله معارض نظر درست تری است .

سلام
موکل کماکان حق هرنوع اقدام در خصوص موضوع مورد توافق را دارد،منوط به اینکه این امر منافاتی با محتوای وکالتنامه منعقده نداشته باشد

سلام، بله می‌تواند خود راسا انجام بدهد و به اطلاع وکیل برساند ولی بر اساس این شرط بر خلاف ذات وکالت و ما اضافه بر آن نمی‌تواند عملی را انجام بدهد

سلام
این عبارت فقط به معنی عدم انجام امور منافی وکالت است به معنای سلب حق از موکل برای انجام موضوع وکالت نیست.