آیا پس از فسخ قرار داد امکان پیگیری مطالبات وجود دارد ؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۲ #11891626

با سلام
بنده جهت احداث یک‌مرکز درمانی با فردی سرمایه گذار وارد قرار داد شدم به گونه ای که در ازای دریافت مجوز ها و انجام کار تخصصی ماهیانه مبلغ ۱۵ میلیون تومان به بنده پرداخت کند . با توجه به شیوع کرونا و کسادی بازار بعد از حدود یکسال فقط حقوق دوماه رو به من پرداخت کرده . در طول این یکسال بنا به شرایطی بخشی از سرمایه گذاری رو خودم انجام دادم و قرار شد قرارداد قبلی فسخ و قرارداد جدیدی با در نظر گرفتن اورده بنده تنظیم بشه . روزی که برای این موضوع محضر رفتیم با آوردن دلایلی ازین قبیل که تنظیم قرارداد جدید زمانبر هست و بعد از تنظیم پیشنویس براتون ارسال می کنیم تا بخونید و الان قرار قبلی رو فسخ کنید تا کارهای اداریش انجام بشه من رو به نوعی مجبور به فسخ قرارداد کردن و از طرفی چون اعتماد نسبی داشتم گمان حیله و فریب رو نمیبردم . به هر حال قرار قبلی فسخ شد و داخل برگه فسخ هم آمده که من تمامی حق و حقوقاتم رو گرفتم و مطالبه ای ندارم وقتی گفتم با این شرایط امضا نمی کنم طرف قراردادم گفت من که الان پولی ندارم به شما بدم شما اینو امضا کنید در قرار داد جدید میزان مطالباتتون آورده میشه و فرصتی براش گذاشته بشه تا من بتونم پرداخت کنم .
اون قرار داد فسخ شد و قرار داد جدید هم هیچ وقت تنظیم نشد و بعد از این موضوع من حدود ۵ ماه دیگه اونجا بودم و کار کردم تا اینکه متوجه شدم این آقا از مدارک و مجوز های من سو استفاده میکنه و فردی غیر متخصص رو در ساعاتی که من نیستم میاره و کار غیر قانونی انجام میده .
الان میخواستم بدونم امکان پیگیری مطالبات قراردادی که فسخ شده هست و به نتیجه میرسه اگر پیگیری کنم ودوم اینکه با توجه به اینکه چند ماه بعدی رو قرار داد نداشتیم و حقدقی به من پرداخت نشده چطوری می تونم حق خودم رو بگیرم .‌

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به مفاد قرارداد و مستندات شما دارد

با سلام
برای اظهارنظر لازم است مدارک شما بررسی شود

بادرودوسلام باید پرونده شما بررسی شود.

اگر در قرارداد حقی برای شما ایجاد شده است حتی پس از فسخ نیز قابل مطالبه است.وکلای گرامی خواهشا مطالب را به مشاوره تلفنی و اخذ وجه از پرسشگر موکول نکنند.

نسبت به قرارداد قبلی چون خودتان فسخ نموده و اقرار کرده اید که حقوق خود را گرفته اید نمی‌توانید ادعایی داشته باشید ولیکن نسبت به مدت بعد از آن مستحق اجرت المثل میباشید

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

با سلام، پرونده شما نیاز به بررسی دارد برای اظهار نظر