چه کاری کنم که از این سفته سوء استفاده نشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۸ #11813488

در جایی برای کار آموزی از بنده سفته خواستند من چطور کاری کنم که از این سفته سوء اسفتاده نشه و فقط بابت همین ندادن اطلاعاتی که در اختیار من هست به دیگران از این سفته استفاده بشه

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درقراردادکاری حتماشماره سفته راذکرکنیدوحتما یک نسخه ازقرارداد رانزد خودنگهداریدودرروی سفته قید حواله کردراخط بزنید وبنویسید بابت حسن انجام کار دروجه (نام کارفرما) وحتما کپی سفته را برای خودبگیرید ورسیدی هم از کارفرما رسید همراه باتاریخ تحویل دریافت کنید

درود برشما
قراردادی در خصوص موضوع کار تنظیم و سفته با مبلغ، عنوان ضمانت حسن انجام کار،و درج شماره آن قید گردد ودر خود سفته ضمانت حسن انجام کار در خصوص قرارداد شماره.... قید گردد.

در متن سفته نوشته شود در وجه اقای فلانی ( مدیر شرکت ) بابت ضمانت حسن انجام قرارداد کار ---- در خود قرارداد کار هم شماره سفته نوشته شود