حضانت دختر ۱۱ ساله با کیست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۷۳ #11809849

سلام و خسته نباشید
بنده حدود ۶ سال که از همسرم جدا شدم و یک دختر ۱۱ ساله داریم که حضانت دخترم با من هستش
همسرم از آن زمان در خارج از کشور زندگی میکنند و هیچ اطلاعی ندارم که اونجا مشغول به چه کاری هستند یا اینکه ازدواج کردن یا نکردن همسرم توی این ۶ سالی دو الی سه بار آمدن ایران و وقتی آمدن من دخترم رو فرستادم پیش مادرش ک همدیگر رو ببینند
بعد این مدت حدودا ۹ ماه پیش پدربزرگ و مادربزرگ مادری دخترم من رو شکایت کردند که نوه شان رو ببیند و دادگاه این اجازه رو داد که پنجشنبه ها ۶ ساعت دخترم بره اونجا و بیاد
هر هفته دخترم میرفت و میومد تا اینکه حدودا ۳ ماه پیش رفت و دیگه نیومد من هم هرکاری کردم نشد بیارمش خود دخترم هم میخواد اونجا زندگی کنه
ولی الان شنیدم دخترم رو فرستادن خانه خاله اش در شهر و استان دیگه و اونجا داره پیش اونها زندگی میکنه و مادرش هم که در کشور دیگه زندگی میکنه
ممنون میشم که من رو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر۱۱ساله بالغ است ازحضانت خارجه

با سلام،دختر از سن حضانت خارج شده است
و تصمیم با خودش است که با کدامیک از والدین زندگی کند اما نفقه بر عهده شماست.

سلام
دختر از حضانت خارج شده است

با سلام،دختر از سن حضانت خارج شده و تصمیم با خودش است که با کدامیک از والدین زندگی کند اما نفقه بر عهده شماست.

سلام
دختر از حضانت خارج شده است اما با توجه به ولایت شما، شما می‌توانید اقدام به طرح دعوای استرداد طفل نمایید خصوصا که تغییر اقامتگاه فرزند نیاز به اذن و اطلاع شما داشته است

سلام نفقه او با پدرش است ولی تشخیص زندگی باخود فرزند است

باسلام. دراین سن خوددخترباید تصمیم بگیرد باکدام والدزندگی کند