از دست دادن اطلاعات محرمانه برایم مسئولیت دارد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۹۷۵ #11719554

با سلام

بنده فیلمبردار و تصویر بردار مراسم عروسی هستم

متاسفانه بر اثر برق رفتگی،فیلم و عکس عروسی دو نفر از مشتری هام از دست رفت و با مراجعه به بهترین مرکز خدمات بازگردانی اطلاعات و تعمیر هارد و فلش مموری،اطلاعات مشتریان عزیز ازگردانده نشد و مرکز خدمات تعمیر فرمودن که تمامی فیلم و عکسهای عروسی از بین رفته اند،برای من سوال پیش آمده که ۱- اگر مشتری از بنده شکایت کنند چه میشود؟ ۲-با همه مشتری هام قرارداد می نویسم و حتی در یکی از بندهای قرارداد به این اتفاق اشاره کرده ام که بخاطر الکتریکی بودن فلش و هارد،امکان از بین رفتن یا سوختن فیلم و عکس شما مثلا بر اثر برق رفتگی یا ویروسی شدن و امثال اینها امکان دارد و من مقصر نمی باشم یا پاسخگو نیستم ۳-قرارداد رو هم مشتری و هم امضا کرده ایم با یک نفر شاهد مرد ۴-آخر و عاقبت من چی میشه اگر ازم شاکی بشن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مسوولیتی متوجه شما نمی باشد.

با سلام
با توجه به اینکه این شرط در قرارداد درج شده است مسئولیتی متوجه شما نیست.

با سلام
با وجود بندی که در قرارداد میباشد مسولیتی ندارین ولی باید به این نکته توجه کنید که این در صورتی است که شما هیچگونه تقصیر و کوتاهی در این اتفاق مرتکب نشده باشین و اگر طرف مقابل اثبات کند بدلیل کوتاهی شما در نگهداری این اتفاق افتاده است میتواند علیه شما حکم بگیرد

با سلام
پاسخ دقیق به سوال شما نیاز به مطالعه قرارداد می باشد علی ایحال اگر شرط عدم مسئولیت بدون قید و شرط باشد مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود در غیراینصورت می توانند مطالبه خسارت کنند.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید کهشرط در ضمن قرارداد نوشته شده پس بدین صورت هیچ مسئولئتی برای شما وجود ندارد .

با سلام با توجه به این بند که در قرار دادتان ذکر نمودید و مشتری و شهود نیز ذیل آنرا امضا نموده اندمسئولیتی متوجه شما نیست لذانگران نباشید.

خیر وقتی تو قرارداد ذکر شده مشکلی برای شما نخواهد بود