ناشزه بودن زن را چگونه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۷ #11675451

با سلام
بنده قصد دارم برام خانومم حکم ناشزه بودن بگیرم چون واقعا زندگی رو با رفتاراش برام غیر قابل تحمل کرده.
چه اقداماتی باید انجام بدم؟
راهنمایی میفرمایید؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوای الزام به حسن معاشرت و رفتار نمایید و به نظرطرح دعوای الزام به تمکین با توجه به حضور زن در منزل مشترک منتهی به نتیجه نمیشود

سلام
شما در خصوص علت ناشزه بودن ایشان مطلبی را بیان نفرموده اید
اما علی ایحال ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر رعایت حسن رفتار و معاشرت در منزل ،همچنین تمکین توسط دفاتر خدمات قضایی برای ایشان ارسال نمایید

زوجه در صورت عدم اطاعت از همسر یعنی عدم تمکین خاص و عام ناشزه محسوب می‌شود و بعد از اثبات نشوز نفقه ندارد شما باید عدم تمکین خاص یا عام ایشان را اثبات کنید

ظاهرا زوجه ترک منزل نکرده است .
ناشزه یعنی همسر منزل مشترک را بی دلیل ترک کند

با سلام ووقت بخیر
درصورت عدم تمکین زوجه نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد دادخواست الزام به تمکین دهید درصورت عدم حضور ایشون و نداشتن دلایل موثق همسرتون ناشزه محسوب میشوند و نفقه ای به ایشان تعلق نمیگیرد.