پس از گذشت ۷سال حکم جلب من به عنوان صاحب پلاک صادر شده، برای تبرئه خود چه اقدام قانونی انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۹ #11619560

با عرض سلام و احترام
در سال ۹۳ و از طریق پلیس راهور متوجه وجود پلاک خودرویی بنام خودم شدم که روحم از خبر نداشت پس از چندین روز دوندگی مشخص شد که در سال ۸۹ شخصی با جعل و سوء استفاده از مدارک سجلی بنده اقدام به خرید یک دستگاه ال۹۰ از نمایندگی ایران خودرو نموده و سپس به شخص دیگری فروخته است بلافاصله از متهم به دادگاه شکایت کردم که پس از دو سال دوندگی و صرف هزینه و علی الرغم مدارک و شواهد واضح قاضی رای قرار منع تعقیب متهمان صادر کرده است. در سال ۹۲ را به دلیل حمل مواد مخدر توقیف و مصادره شده اینک پس از گذشت ۷سال حکم جلب من به عنوان صاحب پلاک صادر شده است. لطفا بفرمایید برای تبرئه خود چه اقدام قانونی انجام دهم. با تشکر

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر غیابی است اعتراض کنید وبامدارک ازجمله فروش خودرو یاعدم تعلق آن بشماازخوددفاع کنید

با سلام
متاسفانه چون از پرونده شما هیچگونه اطلاعی در دست نیست نمیتوان اظهار نظر نمود لذا از شما تقاضا دارم در صورت امکان از همکاران سایت که در شهر محل زندگی شما ساکن هستند جهت مطالعه یا رویت پرونده و مدارک کمک بگیرید
با وجود جعل و استفاده از سند مجعول، دلیل صدور قرار منع تعقیب معنی ندارد .

باید به شکایت خود استناد نمائید ولی بدون اطلاع از جزئیات پرونده قبلی نمیتوان پاسخ و راهنمایی دقیقی نمود . توصیه میشود حتما با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .