آیا جهت ابقا هیئت مدیره از ۵ نفر اصلی حساب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #11599072

با سلام
در اساسنامه ساختمان قید شده اعضای هیئت مدیره ۵ نفر اصلی و ۲ نفر علی البدل ، دو نفر استعفا از اعضای اصلی استعفا داده بودند که دو نفر علی البدل جایگزین شده بودند حال دو نفر دیگر هم استعفا داده اند ، آیا قانون نصف + ۱ جهت ابقا هیئت مدیره از ۵ نفر اصلی حساب میشود یا از ۷ نفر ( یعنی ۵ نفر اصلی و دو نفر علی البدل ) چون اگر از ۷ نفر محسوب شود ۴ نفر استعفا داده اند و تعداد اعضا از نصف کمتر است ولی اگر از ۵ نفر محسوب شود تعداد نصف + ۱ استعفا نداده و هیئت مدیره ملغی اعلام نمیشود .
ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حسب توضیحات شما هیات مدیره از اکثریت قانونی ساقط شده و باید مجمع فوق العاده برای انتخاب اعضاء جدید تشکیل شود .