ایا میشود برای یک طلب دوبار اقدام نمود؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۶۱۵ #11578143

با سلام
من از بانک وام گرفته بودم ولی موفق به پرداخت آن نشدم و ۱۰ سال پیش بانک از روی سفته های من اقدام کرد و حالا دوباره از روی چک تضمین شکایت نموده ایا می تواند برای یک طلب دوبار اقدام بکند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،چنانچه وام و دیرکرد پرداخت شده باشد خیر، لکن به نظر دین تماما پرداخت و تسویه نشده.

بادرودوسلام دین تمام و کمال تادیه نشده.

درود بر شما
بستگی به مبلغ وام و دیرکرد وام ها و مبالغ چک و سفته ها دارد

با احترام احتمالا مبلغ اصل وام و خسارات دریافت نشده است در صورت دریافت موجبی برای دریافت مجدد نیست

احتمالا دین کاملا پرداخت نگردیده است

تقاضای کارشناسی بکنید تا کارشناس حسابداری سود و اصل وام رو محاسبه کند و میزان پرداختی رو تطبیق دهد. مشکلتون حل میشه

بستگی به مبلغ نهایی بدهی شما دارد و اگر سفته ها کفاف ندهد، بی گمان بانک به سراغ دیگر وثیقه ها خواهد رفت.