مالیات بر ارزش افزوده تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۸۲۶ #11576728

با سلام خدمت شما
بنده شرکت عمرانی پیمانکاری از قبیل کارهای اجرا و طراحی نما و طراحی سازه و دکوراسیون را ثبت کرده ام و برای ان سایتی طراحی کرده ام
میخواستم بدانم برای مالیات چطور محاسبه می شود؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارزش افزوده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، عملیات شما در شرکت مشمول مالیات بوده و میتونید برای محاسبه هر قرارداد از کارشناس پرونده مالیاتی خودتون در اداره دارایی کمک بگیرید

سلام
به استناد مفاد بند ب ماده ۱۱ قانون، تاریخ تعلق مالیات در مورد ارائه خدمات، تاریخ صورتحساب یا تاریخ ارائه خدمات هر کدام که مقدم باشد، (حسب مورد) خواهد بود. از آنجایی که فعالیت‌های پیمانکاری از مصادیق ارائه خدمات تلقی می‌شوند، لذا اینگونه مودیان مکلفند به هنگام صدور صورت وضعیت نسبت به درج و وصول مالیات و عوارض ذیل صورت وضعیت‌های صادره اقدام نمایند. بدیهی است در صورتی که صورت وضعیت‌‌های صادره، توسط کارفرما تعدیل، مالیات و عوارض متعلقه نیز متناسب با تعدیل انجام شده، تعدیل خواهد گردید.