با توجه به اینکه فاکتور ممهور به فروشگاه دست بنده هست میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۷ #11390140

با عرض سلام من ویزیتور هستم یکه از فروشگاه‌ها مبلغ ۴۸ میلیون خرید کردن و وقت پرداخت به‌هر بهانه ای (گردن‌ کلفتی ) ۸ میلیون الباقی رو نمیدن
با توجه به آینه فاکتور ممهور به فروشگاه دست بنده هست میتونم شکایت کنم و الباقی مبلغ رو دریافت کنم
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
خیر صرفا فروشگاه میتوانند اقدام به طرح دعوا نمایند.

سلام
خیر فقط فروشگاه امکان اقامه دعوا در این خصوص را دارد و شما مالک و ذینفع موضوع نیستید

بله بهتر است بدوا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید.

سلام
دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

درود
براساس فاکتور دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

سلام خیر دارنده فاکتور ذینفع محسوب نمیگردد صاحب فروشگاه نسبت به مطالبه وجه دادخواست مطرح نمایید

با سلام
خیر
مالک فروشگاه باید مبادرت به طرح دعوای مطالبه نمایند.