آیا باید به داوری مراجعه کنم یا دادگاه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۵۳ #11002119

با سلام
سال ۹۷ اپارتمانی را پیش خرید کردم و نود درصد ثمن معامله را پرداخت نموده ام اما سازنده به بهانه تورم ملک را تحویل نمیدهد ضمنا من با سازنده قرار داد بستم اما مالک مه برادر اوست فقط به عنوان شاهد قرارداد را امضا کرده ایا این مسئله مشکل ساز است؟

مشاوره حقوقی داوری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر در متن قرارداد داور فرض شده باشد بله در غیر اینصورت دادگاه تصمیم گیرنده است

باسلام در صورتی که در قرارداد فی مابین داوری را ذکر کرده اید میتوانید به داوری مراجعه نمایید در غیر اینصورت میتوانید با تنظیم دادخواست به دادگاه مراجعه نمایید.

بر حسب توضیحات شما قرارداد منعقده معتبر بوده و از سوی مالک نیز تنفیذ گردیده است . در خصوص موضوع داوری نیز اگر در قرارداد پیش بینی داوری شده باشد ملزم به رعایت آن توافق بوده و در غیر اینصورت الزامی به داوری وجود ندارد .

سلام
وقت بخیر
قرارداد شما تنها وجود امضای متعاملین معتبر بوده و برای طرفین لازم الاجراست

سلام
با توجه به امضاء قرارداد توسط مالک به نظر می رسد مالک معامله را تنفیذ کرده است.

با سلام
اول اینکه برای رفع اختلاف در صورتی که در ذیل یا در ضمن قرارداد شرط داوری منعقد نموده باشید باید به داوری مراجعه نمایید. اگرنه می‌توانید به دادگاه مراجعه نمایید. اما در خصوص امضای شهود هرچند که بهتر بود شما نیز از سوی خود شاهدی برای امضا می‌بردید اما با این وصف نیز به استناد مبایعه نامه و قراردادی که دارید می توانید از حقوق خود دفاع نمایید...