میتونم بابت خیانت در امانت ازش کیفری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۱۰ #10990848

سلام و خسته نباشید
بنده ۳ عدد چک به مبلغ ۵۰ میلیون بدون تاریخ به پدر همسر خود بابت خرید باغ داده ام و وقتی که چکهارو به ایشان تحویل دادم گفتند ای کاش یک چک را نمینوشتید شاید از صاحب باغ تخفیف بگیرم و یک عدد چک سفید امضا به من بده من خودم اگه تخفیف گرفتم مبلغ جدید مینویسم‌‌ و یکی از چکهای ۵۰ میلیونی برگشت میدم از تمامی لحظات چک تحویل دادن و چک را برای چه کاری میخواهد بنده فیلم‌گرفتم‌‌ بصورت مخفی که در فیلم‌ مشخصه ۳ تا چک ۵۰ تومنی دادم و یک‌چک سفید امضا در حضور خودش امصا کردم بهش دادم‌
دقیقا ده روز بعد بنده با همسرم‌به مشکل خوردیم و همسرم تمامی جهیزیه خودشو جمع کرد رفت خونه پدرش فعلا هنوز هم‌مشکل داریم
چند روز قبل دیدم همسرم اون‌۳ چک ۵۰‌میلیونی رو برگشت زده و پدر همسرم میگه بیا دخترم طلاق بده هر ۴ تا چک بهت تحویل بدم
میخواستم بدونم بابت خیانت در امانت ازش کیفری شکایت گنم و از همسرم بابت مشارکت در خیانت و امانت شکایت کنم با همون‌ فیلم میتونم چکهامو پس بگیرم و حکم خیانت در امانت و مشارکت در خیانت در امانت چیه ممنون میشم پاسخ بدین

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد

بادرودوسلام برای اظهارنظردقیق به بررسی اسنادو مستندات نیازمی باشد.

درود بر شما . با توجه به توضیحات شما نمیتونه خیانت در امانت محقق شده باشد چون چکها جهت حرج شدن در اختیار ایشون گذاشته شده است

سلام
حسب توضیحات امکان شکایت خیانت در امانت را دارید .

با سلام و احترام

موضوع مشممول عنوان خیانت در امانت است و می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید.

پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت بهره ببرید.

بهتره مدارکتون بررسی بشه