آیا بابت اجاره دادن این قسمت از مشاعات و یا بابت مبلغ اجاره پایین تر از عرف، ایشون می تواند در دادگاه حرفش را اثبات کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #10959108

با سلام و درود ... بنده در یک ساختمان مسکونی ۴۰ واحدی زندگی می کنم که هیئت مدیره یک قسمتی از سالن اجتماعات را از چند سال قبل به یکی از مستاجرین همین ساختمان جهت دفتر فنی که ارباب رجوع هم ندارد اجاره داده اند... اما فقط یکی از مالکین، با توجه به اختلاف نظری که با اعضا هیئت مدیره و مستاجر فعلی دارد، تازگی ها پیغام داده است که بعلت گرفتن اجاره خیلی پایین، اگر تا ۲۰ روز دیگر، اجاره را فسخ نکردید، من از طریق مراجع قضایی اقدام کرده و غرامت این چند ماه را هم میگیرم .... سوال از بزرگواران این هست که آیا بابت اجاره دادن این قسمت از مشاعات و یا بابت مبلغ اجاره پایین تر از عرف، ایشون می تواند در دادگاه حرفش را به کرسی بنشاند ... ممنون بابت وقتی که برای مطالعه و پاسخگویی صرف نمودید.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتواند البته میبایست دادخواستی تقدیم نماید و نظر کارشناس را نیز در خصوص اجرت المثل اخذ کند و همچنین سمت و اهلیتش نیز مشخص باشد

مشاعات غیر قابل استفاده اختصاصی است مگر کلیه ساکنان نسبت به این موضوع رضایت داشته باشند بنابراین اگر مستند کتبی مبنی بر رضایت ایشان داشته باشید خیر اما درصورتی که نداشته باشید میتواند