درصورتی که پسر باعث از بین رفتند پرده بکارت دختری شود دختر می تواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۱۰ #10957881

سلام اگر پسری به دختر قول ازدواج بدهد و ازاله بکارت بدون دخول انجام شود و رابطه مقعدی برقرار کند ، آیا باید دختر شکایت کند ؟ پسر همچنان پای حرف ازدواجش هست ولی فعلا اقدامی نکرده ، با توجه به اینکه ممکن است زیر قولش بزند و تشخیص پزشک قانونی غیر ممکن شود، دختر لازمه شکایت کند یا خیر ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختری که در اثر اعمال حیله یا تهدید و یا سوء استفاده از زیر دست بودن
برای همخوابگی نامشروع شده می‌تواند از مرتکب علاوه از زیان مادی‌مطالبه زیان
معنوی هم بنماید.

با درود
علاوه بر سلاق خوردن هردو ،در صورتی که ازاله بکارت با مقاربت و بدون رضایت دختر صورت بگیرد به دختر مهر المثل تعلق می گیرد و در صورتی که ازاله بکارت با رضایت دختر باشد بنا به فتوای امام خمینی به دختر ارش البکاره تعلق می گیرد

با ادله محکمه پسند ازگواهی پزشکی قانونی قابل پیگیری می باشد

با سلام ووقت بخیر
اگردخترناراضی از این امر باشد و با اجبار صورت گرفته باشد با ادله محکمه پسند ازگواهی پزشکی قانونی قابل پیگیری می باشد و اگر شکایتی ندارید میتونید از پسر دست نوشته ای دال براین مورد بگیرید .