سند و پلاک به اسم فرد محجور هستش امکان داره که خودرو رو از اون فرد گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۱۶ #10761822

سلام وقت بخیر
فردی محجور چن سال قبل یک مینی بوس به فرد دیگری داده تا با ان کار کند ولی حالا که این فرد دیده صاحب خودرو محجور هستش ادعا میکنه که این ماشینو خریده ولی هیچ قولنامه یا سند نداره
فقط ادعا میکنه چن ساله بیمه شو پرداخت کرده
و حالا سند و پلاک به اسم فرد محجور هستش امکان داره که خودرو رو از اون فرد گرفت و شرایطش چیه
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون شخص محجور هیچ اقدامی در امور مالی خود نمی‌تواند انجام دهد شما باید ابتدا ان با مراجعه به دایره سرپرستی دادسرای محل سکونت محجور مراتب را گزارش کنید تا پس از انجام تحقیقات لازم حکم حجر ایشان صادر و برایشان قیمت تعیین گردد
و اگر حکم حجر ایشان قبلا صادر شده است و قیم ارند باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دعوی خلع ید علیه متصرف مینی‌بوس مورد اشاره اقامه کنید

"با سلام"
با مراجه به قسمت سرپرستی و تییع قیم در خصوص سند نیز اقدام فرمایید

با سلام
قانون شخصی را مالک میداند که سند بنام آن میباشد، لیکن با ارسال اظهارنامه میتوان متصرف را ملزم به تحویل خودرو نمود

به عنوان اولین اقدام از طریق دایره سرپرستی باید برای محجور قیم تعیین تا نسبت به اموال محجور اقدام نماید