وقتی فرزند پسر باتوجه به حال روحی مادر قیم آن می گردد تکلیف اموال چی می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۲ #10715720

باسلام
در یک خانواده که پدر فوت نموده است. ۵ خواهر و ۱ برادر فرزندان مرحوم هستند که مادر آنها نیز مشکل روان پریشی دارد و در بیمارستان مخصوص این بیماران هر ساله در چند نوبت برای درمان بستری شده است . با توجه به اموال زیادی که به نام مادر خانواده است . فرزند پسر اقدام به گرفتن مجوز قیم بودن مادر نموده است . سوال اینجاست وقتی فرزند پسر باتوجه به حال روحی مادر قیم آن می گردد تکلیف اموال چی می شود و سوال بعدی اینجاست که اگر برای ارث پدری اقدام نمایند با حال روحی مادر و قیم پرونده چه وضعیتی پیدا میکند؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قیم صرفا مسئول حفاظت و نگهداری از اموال رو داره ، هرکسی از وراث میتونن درخواست تقسیم ارث پدر رو مطرح کنه و ربطی به حال مادر نداره

قیم مسئول اداره اموال فرد محجور است.
هر یک از ورثه میتوانند درخواست تقسیم ترکه را مطرح بکنند.

قیم نمی تواند خارج از مواردی که به مصلحت اموال محجور باشد اقدامی کند در غیر این صورت ضامن است

اموال و دارایی ب نام مادر تا زمانی ک در قید حیات هستن قابل ارث گرفتن و تقسیم نیست هر چند وراث دیگر میتوانند نسبت ب مابقی دارایی طلب سهم الارث کنند.پسر و هر فرد دیگری بعنوان قیم مسئول اموال و دارایی شخص و تصرفات حقوقی در انها خواهد بود

سلام
قیم وظیفه دارد در قبال اموال محجور رعایت نهایت مصلحت و امانت را بجا بیاورد در غیر این صورت ضامن است.

بابت سهم ارث ماترکه متوفی اگه فرزندان به سن قانونی رسیده اند از مرجع قضایی اقدام کنید در صورتی که فرزندان قیم دارد بازهم وراث میتوانند نسبت به ماترکه اقدام نمایند همچنین بابت اموال دارای مادر تا زمانی که در قید حیات هستند نمیتوان ارث از مادر گرفت