ازاله بکارت علت و زمان آن مشخص میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۸۸ #105169

سلام من یک ساله با دختری عقد کردم ولی ثبت نکردیم الان بوسیله انگشتم متوجه شدم پرده نداره خودش میگه سه چار سال پیش از بلندی پریده و خون دیده،ما اصلاً دخول نداشتیم تاحالا پزشک قانونی میتونه بگه علت زوال پرده رو و اینکه قبلا رابطه داشته یا نه؟ ممنون،لطفاً سوالمو در سایت نذارید نمیخوام نامزدم ببینه ممنون

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.نظر به اینکه سال های طولانی از این حادثه می گذرد.علت پارگی زوال تشخیص داده نمی شود.

علت راعموما جسم سخت ذکر می کند
تعدادرابطه مشخص نمیشه

خیر علت زوال مشخص نخواهد شد. لذا مستحضر باشید که هیچ کس از نام شما مطلع نخواهد شد که شما این سوال را پرسیده اید. زیرا ایمیل و مشخصات شما به نمایش گذاشته نخواهد شد و صرفا خود سوال است.