درصورتی که در دادگاه تجدیدنظر مدارک داشته باشم احتمال اینکه به نفع من رای بدهند وجود دارد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۳ #10470757

سلام صبحتون بخیر یعنی من یک آقا مدرک و شواهد داشته باشم به نفع من رای بدهند و اعتراض بزنند ممکن است به اونا رای بدهند؟ یعنی تجدید نظر بر اساس مدرک دوباره بهم‌رای میدهد؟ چه طوریه؟ میشه توضیح بدید ممنون از توضیحاتتون

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بدیهی است که دادگاه تجدیدنظر بر اساس مدارک و شواهد رای خواهد داد.

سلام
از الان قابل پیش بینی نیست که رای دادگاه تجدیدنظر به نفع شماست یا نه لایحه دفاعیه مناسب و دلایل کافی و محکمه پسند می تواند نتیجه را به نفع شما کند.

سلام
در صورت ارایه دلایل محکمه پسند و تنظیم لایحه مناسب میتوانید رای بگیرید

با سلام و عرض ادب اصولا ارایه دلیل جدید در مرحه تجدیدنظر با مانعی مواجه نیست. ارزیابی دلیل با دادگاهی است که به دعوی رسیدگی می نماید