شکایت خواهر از برادر در صورت مزاحمت چگونه است؟

پرسیده شده
۳۷ پاسخ ۲۵,۷۵۹ #104607

سلام. با تشکر از توجه شما. من یک دختر ۲۹ ساله با مدرک فوق لیسانس هستم که به همراه پدرو مادر و برادر و خواهرم زندگی می کنم و برادرم در پوشش و تمامی مسائل شخصی من دخالت می کند و قصد دارد من را در خانه حبس کند و پدرم را تحریک می کند که مرا مورد خشونت قرار دهد. میت وانم از او شکایت کنم؟ آیا پدر و برادرم حق دخالت در امور شخصی و حبس من را دارند؟حتی برادرم برای حبس من تهمتهایی مانند رابطه نامشروع به من زده که هیچ اثباتی هم برایش وجود ندارد.
علاوه بر این با توجه به اینکه فعلا شغلی ندارم من می توان بدون اجازه آنها منزل را ترک کنم و مستقل شوم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید مستقل زندگی کنید ونفقه خودرو از پدرتان بگیرید وهیچ کس حقوق مزاحمت برای شما را ندارد امارات شما دوستانه این موضوع روح حل کنید واحترام پدر وبرادرتان که دلسوزانه مراقبت شما هستند رو نگه دارید

با درود بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

با سلام
هیچ شخصی ولو خانواده حق حبس و اسارت شما را ندارند. شما به عنوان یک فرد مستقل میتوانید حتی جداگانه زندگی کنید. این از لحاظ حقوقی قابل پیگیری می‌باشد. اما به هر حال پیشنهاد میکنم که این مساله را در قالب خانواده و دوستانه به پادرمیانی نزدیکان حل کنید.

با سلام
در صورتی که پدر بزرگوار شما در قید حیات هستند شخص دیگری نمیتواند برای شما تصمیم بگیرد و نیز برادرتان یا هر شخص دیگری حق حبس دیگری را نخواهد داشت اگر مزاحمت ، ممانعت از حق ، حبس یا هر موردی که برادر شما برای شما ایجاد میکند میتوانید از طریق مراجع قانونی اقدام بفرمایید

با درود خیر نمی‌تواند شما را مورد آزار و حبس قرار دهد بهتر است ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید، و درصورت‌ عدم افاقه میتوانید طرح شکایت نمایید، شما می‌توانید مستقل زندگی کنید لیکن توصیه‌ می‌شود کدخدامنشانه به‌‌ موضوع فیصله دهید.

مستقل شدن شما مانع قانونی ندارد برادر حق دخالت و... در زندگی شما را ندارد و میتوانید از ایشان شکایت کیفری نمایید

بلی میتونید علیه شون اقدام کنید و هیچ کسی هم هیچ حقی در مورد خبس شما نداره