آیا میتوانم تقاضای بازگشت به محل خدمت قبلی، نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۹ #10426509

آیا میتوانم تقاضای انتقال به محل کار قبلی ام، را نمایم؟
در اداره ای نوشهر مشغول به کار بودم اما پست سازمانی ام در شهر چالوس بود، مدتی بدون رضایت به شهر محمودآباد منتقل شدم به دیوان مراجعه که با قید فوریت دستور موقت صادر و با تاخیر بیش از سه هفته به اداره نوشهر محل اشتغال سابقم و اولیه منتقل نشدم بلکه به اداره پست سازمانی ام در شهر چالوس برگردانده شدم.
میتوانم لایحه و اعتراض کنم که به نوشهر بروم؟
در دستور موقت بازگشت به شهر نوشهر و توقف انتقال قید شده.

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی اعتراض نمایید

دستور موقت صادره شده از شعب بدوی پس از صدور بدون هیچ قید و شرطی باید توسط سازمانها ، ادارات و سایر باید اجرا شود در صورت استنکاف از دستور موقت دیوان می توانید مراتب را به دیوان اعلام و دیوان نیز بدون نوبت به عدم اجرای دستور موقت رسیدگی می نماید

تقاضای بازگشت باشماست اماقبول آن با یکان مربوطه است.

مراتب استنکاف از اجرای دستور قضایی که موجب انفصال است را به اجرای احکام دیوان عدالت منعکس نمایید‌

سلام
به استناد دستور موقتی که بازگشت به نوشهر در ان قید گردیده است امکان اعتراض دارید...

تقاضای بازگشت باشماست اماقبول آن با یکان مربوطه است

پست سازمانی شما چالوس است ونمی توانید از چالوس به جای دیگری انتقال بخواهید مگر با شما موافقت شود