اگر با کارت ملی من ثبت مالکیت سیم کارت نماید، چه مشکلی برای من بوجود می آید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #10274730

در صورتیکه برادرم با کارت ملی من و رضایت من اقدام به ثبت مالکیت ده خط تلفن ایرانسل بنماید،
از نظر حقوقی چه مشکلی برای من بوجود می آید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانیکه تخلفی در ارتباط با سیم کارتها صورت نگیرد، مشکلی متوجه شما نخواهد بود. اما در صورت بروز مشکل،شخص شما داری مسئولیت خواهید بود

سلام

شما می توانید جهت ثبت مالکیت سیم کارت ها به برادرتان به نام شما یا هر کس دیگری وکالت دهید چنانچه سیم کارت های خریداری شده به نام شما بدون تنظیم سند به تصرف دیگری داده شوند شما مسئولیت حقوقی و کیفری در قبال هر گونه اقدامات غیرقانونی با سیم کارت ها خواهید بود.

سلام.به عنوان مالک رسمی سیمکارت ها هرگونه جرم یا تخلفی با سیمکارتها صورت گیرد شما احضار و مواخذه خواهید شد