ابلاغ الکترونیکی در صورتیکه شماره موبایل تغییر کرده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷,۵۳۲ #102661

با سلام.من سال قبل با یک شماره اعتباری در سامانه ثنا ثبت نام کردم.حالا موبایلم گم شده و دریافت ابلاغیه پیامکی امکان پذیر نیست.اگر ابلاغیه در سامانه ثبت بشه ولی من اطلاع نداشته باشم ایا اصلا ابلاغی صورت گرفته؟ابلاغ پیامکی اگر شماره خوانده خاموش باشد معتبر هست؟این ابلاغ واقعی هست یا قانونی؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اول اینکه اقدام به تغییر شماره خود در سامانه دهید دوما ابلاغ زمانی صورت می گیرد که شما مشاهده کرده باشید .

خیر ابلاغ واقعی زمانی است که شما پیام را مشاهده کنید. لذا ابلاغ قانونی است.