به دلیل تشابه اسمی با شخصی کلاهبردار به دادگاه احضار شده ام،چه کار کنم پرونده من حذف و شخص اصلی به دادگاه معرفی شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۲۲۸ #10219909

سلام یکی از کسی کلاهبرداری کرده و به دلیل تشابه اسمی من به دادگاه احضار شدم
فقط اسم و فامیل تشابه اسمی دارد و نام پدر تاریخ تولد متفاوت هست
میشه کاری کرد که این پرونده من از دادگاه حذف بشه و اون شخص اصلی به دادگاه معرفی بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادسرا پس از اندک تحقیقاتی از ادامه تحقیق از شما منصرف خواهد شد

با سلام
مشخصات متهم مشخص است چنانچه مشخصات سجلی شما مغایر باشد.و ثابت شود شخص کلاهبردار شمانیستید ازشمارفع اتهام میشود

سلام مشخصات متهم در پرونده معمولا مشخص است . همین که با مشخصات سجلی شما مغایر باشد در نهایت ضمن استعلام از ثبت احوال از شما رفع اتهام می شود .

بهرحال استعلام از طریق کد ملی انجام میشود و این اشتباه قابل حل است به شعبه مربوطه مراتب را اطلاع دهید .

پس ازانجام‌تحقیقات ، تبرئه می شوید