میتوانم ان تعهد را انکار کنم؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۵۴۹ #10131544

با عرض سلام و خسته نباشید متاسفانه فردی از روی خصومت به حراست مراجعه کرده و ادعای مزاحمت کرده است بنده نیز به پیشنهاد کارشناس حراست بعد ذکر مشخصاتم در ورقه ای اچهار نوشتم متعهد میگردم که دیگر کاری با خانم فلانی نداشته باشم و امضا و اثر انگشت زدم حالا بنده میخواهم از فردی که به بنده در حراست تهمت زده اعاده ح یثیت کنم ایا ان تعهد میتواند علیه من استفاده گردد و ایا من میتوانم ان تعهد را انکار کنم و بگویم کاری نکرده بودم و فقط از روی سادگی و به پیشنهاد کارشناس حراست واین که از استعلام صلاحیت عمومی حراست اطلاعی نداشتم حاضر شدم ان متن را بنویسم و گرنه عقلا حاضر به نوشتن نمیشدم.در ضمن ایا این سند عادی هست البته ۳ سال گذشته و من الان فهمیدم که هدف ان فرد از مراجعه به حراست چه بوده است ایا میتوانم اظهار عدم اطلاع از وقوع جرم کنم زیرا اصلا از تعیین صلاحیت حراست خبر نداشتم و الان به این موضوع پی بردم.

مشاوره حقوقی کیفری
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به عنوان افترا طرح و تقدیم شکایت نمایید.

سلام بله می توانید تحت افترا شکایت مطرح نمایید

در افترا میبایست سونیت محرز باشد و ثابت گردد،چون مشمول مرور زمان شده امکان طرح شکایت برای افترا وجود ندارد

بله می توانید تحت عنوان افترا شکایت نمایید ولی باید سونیت ایشان را اثبات نمایید

سلام تحت عنوان افترا می توان شکایت مطرح کرد.

باسلام و احترام
اظهارات شما در برابر خانم .... (فلانی ) اماره ای بر ارتکاب وقوع جرم مزاحمت نسبت به خانم مورد نظر است

درود:شما میتوانید علیه شخصی که به شما تهمت زده به جرم افترا شکایت نمود ولی نیاز به اثبات دارد.