نفقه فرزند پسر یکی ۵ و یکی ۸ ساله چقدر است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۴۵ #10117042

نفقه فرزند پسر ۵ و ۸ سال چقدر و است و همسرم و سائل و مدارک به مقدار چشمگیری پول برداشتند و فرار کردند الان حدود ۲۰ روز است و برنگشته منزل پدرشان هم نیستند و از من درخواست دارد که به محضر بروم و رضای کامل به ایشان بدهم تا برگردد وگرنه تهدید میکند که ابوریحان برخواهم لرد آیا میشود شکایت کیفری بکنم نتیجه خواهد داشت خیر

مشاوره حقوقی نفقه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . کارشناس میزان نفقه را تعیین میکند .

باسلام و احترام
میزان نفقه توسط کارشناس دادگستری تعیین میشود.

شما میتونید بابت عدم پرداخت نفقه فرزندان و همچنین عدم پرداخت نفقه خودتان دادخواست مطالبه نفقه بدهید مبلغ نفقه بعد از کارشناسی تعیین می شود و زوج ملزم به پرداخت است
شما هیچ اجباری به تعهد دادن به همسرتان ندارید در صورت تهدید توسط همسر از ایشون شکایت کیفری کنید

نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین می شود

سلام دادخواست با نظریه کارشناس تعیین خواهد شد

مبلغ نفقه را کارشناس دادگستری مشخص خواهد نمود

با سلام... دادخواستی مبنی بر مطالبه نففه تنظیم کنید و میزان نفقه با نظر کارشناسان می باشد.