اگه بخوایم جدا بشیم مهریه چقدر بهش تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۱۱ #10107106

خانومبا سلام من خانوم ms داره.الان سه ساله که ازدواج کردیم.تقریبا ۴یا۵ ماه بعداز عقد ای مشکل پیش اومد.حالا اگه بخوایم جدا بشیم مهریه چقدر بهش تعلق میگیره.مهریش ۳۵۰ سکه است

مشاوره حقوقی خانواده
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، تا ۱۱۰ سکه عندالمطالبه اس و الباقی عندالاستطاعه میباشد دوست عزیز.

بیماری ایشان تاثیری در مهریه شان ندارد کامل تعلق خواهد گرفت

با سلام،تمام‌ مهریه به ایشان تعلق میگیرد.

چون بعد از عقد به این بیماری مبتلا شدند تمام مهریه باید به ایشان پرداخت شود.

با سلام
کل مهریه به ایشان تعلق میگیرد.و بیماری بعدی ایشان تاثیری در مهریه ندارد.

سلام وقت بخیر
در صورتیکه توافق حاصل نشود تمام مهریه به ایشان تعلق خواهد گرفت.

سلام
موضوع توافقی است اما طبق عقدنامه کل مهریه به ایشان تعلق میگیرد