آیا میتونم از پدرم یا مادرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۳ #10097925

سلام من پسر ۱۴ ساله هستم که مادرم است که من هر روز از دست او ناراحت میشوم و او بنیاد خوانواده ما را نابود کرده است و پدرم تقریبا هر روز من رو آزار میدهد و من را کتک یا به من فحاشی می‌کند آنها هر روز سعی از نابود کردن من دارد

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اورژانس اجتماعی تماس بفرمایید.

سلام
پیشنهاد می گردد قبل از طرح شکایت بدوا از مشاوره اورژانس اجتماعی ۱۲۳ کمک بگیرید.

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس با ۱۱۰و بهزیستی تماس بگیرد و رجوع کنید

درود ابتدا موضوع را با اورژانس اجتماعی در میان بگذارید ودر صورت عدم تاثیر وادامه ی آزار واذیت توسط ایشان می توانید با استناد به ادله از جمله تحقیق محلی ویا گزارش پزشکی می توانید از ایشان شکایت نمایید

درود:اول سعی کنید به وسیله بستگان با آنها صحبت شود،در صورت تکرار با پلیس،اورژانس اجتماعی،تماس بگیرید وموضوع را مطرح کنید،والدین مجاز به آزار واذیت فرزندان خود نیستند.

چون زیر ۱۸سال هستید نمی تونید خودتون شکایت مطرح کنید، به اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و به دادستان محل اقامت خود به عنوان مدعی العموم مراجعه کنید

سلام
درصورت آزار و اذیت و فحاشی امکان شکایت وجود دارد در صورت آزار و اذیت با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ میتونید تماس بگیرید شما رو راهنمایی کنند همچنین در صورتی که کتک زدن توسط والدین سریعا با پلیس تماس بگیرید تا صورت جلسه و در صورت آسیب به پزشکی قانونی ارجاع شوید