اگر یک زمان چک بانک نپذیره بابت امضا صاحب چک هم زیر بار نره میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۴ #10023095

سلام عرض ادب خدمت وکلا زحمت کش
بنده برای رضایت دادن حکم جلب و مسدودی حساب طرفم که بدهکار بود مبلغ ۱۲میلیون..
ازش چک صیادی گرفتم چک هم اون ثبت کرد هم من.
و در قبالش یه سفته هم به همون مبلغ گرفتم
و عریضه نویس دادگاه برامون بادرخواست خودمون در برگه ای نوشت :در صورت پاس نشدن چک سفته اجرا داده میشود با مشخصات چک و سفته و اثر انگشت امضا طرف و امضا من.اون برگه ام من هم اون داریم.
بعد مدتی نگاه به چک کردم رو چک همچی درست نوشته شد فقط امضا صاحب چک نیست منم حواسم نبود همون موقع بهش بگم تاریخ چکم مال ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ هست چک ۱۱میلیون هستش 'سفته ۱۱میلیون '
اگر یک زمان چک بانک نپذیره بابت امضا صاحب چک هم زیر بار نره میتونم شکایت کنم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان طلبی عادی قابل پیگیری خواهد بود

با درود اگر در سامانه صیاد ثبت شده باشد امکان وصول وجود دارد
وگرنه چنان‌چه امضاء نکنند میتوانید دادخواست مطالبه طلب مطرح نمایید
در ضمن با شرایطی امکان پیگیری رای صادره وجود دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

چون چک را ثبت کرده نمیتواند نپذیرد مضافا اینکه اگر امضا مغایرت داشته باشد بانک گواهی عدم پرداخت صادر میکند و با اثبات تعلق امضا به صاحب خساب دادگاه حکم به پرداخت میدهد اگر چک توسط خود صاحب امضا امضا شده باشد در صورت مغایرت با امضا بانک تعلق امضا به صاحب چک از طریق کارشناسی خط میسر است

با سلام
متاسفانه ، نکته مهم در مورد انواع چک، این است که چک، تنها با امضا معتبر است و بانک و دادگاه (چک )مذکور را قبول نخواهند کرد .
نوشتن این جمله ( در صورت پاس نشدن چک سفته اجرا داده میشود ) لازم نبوده . در حالیکه در صورت برگشت چک شما می توانستید با قانون جدید صدور چک ، سریعا درخواست صدور اجرائیه نمائید
در حال حاضر با داشتن سفته ، و رعایت تشریفات مربوطه به سفته اقدام نمائید

سلام امکان پیگیری قضایی وجود دارد.